Gratis verzonden vanaf € 50 in NL

(+31)023-5317232 info@lichy.nl (+31)06-12109053

Winkel

WINKEL LICHY (consumenten)

De winkel in de Kruisstraat 33 te Haarlem is onze winkel voor consumenten. In Volendam staat onze voorraad en leveren we direct aan horeca en ondernemers

De winkel kent een verscheidenheid aan lampen en verkoopt ook alle lichtbronnen nog.

 In de winkel verkopen wij:

– Alle lichtbronnen zoals: gloeilampen, ledlampen, TL, Halogeenlampen en spaarlampen;

– specials waarvan er maar een paar zijn;

– opruimingen en retour gekomen artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen;

– restant partijen en overvoorraden.

Kruisstraat 33, 2011 PW Haarlem

Vestiging Volendam (groothandel)

Volendam (LICHY) is onze vestiging voor groothandel en directe levering aan horeca en detailhandel. Deze is alleen op afspraak te bezoeken en uitsluitend voor groothandel.

WWW.LICHY.NL  lichy winkel,winkel lichy,winkel helios,helios winkel,winkel helios verlichting,lichy,litchy,lichy lampen,licht volendam,licht haarlem,lampen van lichy,helios verlichting,helios verlichting haarlem,ledpaleis / helios verlichting haarlem    Veilig online winkelen of in de winkel in Haarlem.

De webwinkel is puur bedoeld voor directe aankoop. De bezorgingen in omgeving Haarlem, Bloemendaal, Volendam, Edam, Monnickendam en Purmerend, worden dan ook vrijwel allemaal vanuit dit filiaal geleverd.

Bokkingstraat 2a, Volendam

Geschiedenis

LICHY en LEDpaleis zijn begonnen in de Kruisstraat 33 te Haarlem onder de naam Lampenist. In 1984 is de naam gewijzigd in Helios Verlichting Haarlem. Later zijn de winkels LEDpaleis en LICHY (Volendam) toegevoegd.

lichy winkel,winkel lichy,winkel helios,helios winkel,winkel helios verlichting,lichy,litchy,lichy lampen,licht volendam,licht haarlem,lampen van lichy,helios verlichting,helios verlichting haarlem,ledpaleis / helios verlichting haarlem

De winkel in Haarlem